Dansekursus i Bjerringbro 29. juni - 6. juli 2019

Er du vild med at danse, og vil du gerne være med til at hjælpe kommende instruktører på vej, så er dansekurset lige noget for dig! Du får som danser rig mulighed for at følge de forskellige hold på uddannelsen samt følge den fælles tringennemgang. Du er også en del af storpraktikken, hvor det er instruktøraspiranterne, der underviser.


Når instruktøraspiranterne har teori-undervisning (eller på anden måde ikke er på holdene), har dansekurset sin egen instruktør/spillemand, og dermed også sit helt eget program.

Du vil i høj grad have indflydelse på danseholdets danse-program – nærmere omkring emne m.m. når din tilmelding er modtaget.


Instruktør og spillemand: Per Jensen og Peter Eget


Valgfag

På dansekurset har du mulighed for at vælge et valgfag.
Du har valget mellem Egendans og Traditionsdans.

I tilmeldingsformularen angiver du det valgfag du ønsker.
Vi fastlægger valgfagene på baggrund af tilmeldinger, så nogle valgfag oprettes måske ikke, men vi vil arbejde for at opfylde dine ønsker.

Er du i tvivl om, hvilket valgfag du skal vælge kontakt da kursuslederen eller kursets instruktør.

Læs mere om de to valgfag her 

Fripladser

Også i 2019 har én af Folkedans Danmarks medlemmer ønsket at sponsorere en friplads på instruktøruddannelsen på Nørgaards Højskole i Bjerringbro. Fripladsen skal ifølge giveren gå til den yngste instruktørkursist på 16 år eller derover. Den samme kursist kan kun én gang på 4 år, blive betænkt med en friplads.

Samme sponsor ønsker at donere en friplads til en kursist på dansekurset. Fripladsen her gives til den yngste dansekursist på 16 år eller derover. Den samme kursist kan kun én gang på 4 år, blive betænkt med en friplads.

En betingelse for at komme i betragtning til en friplads på begge kurser er, at kursisten ikke modtager tilskud fra en forening eller fra en kommune. Desuden skal ansøgere til sponsoraterne være medlemmer af Folkedans Danmark.

Der vil på kurset blive uddelt skema til ansøgning om friplads.

Oplysninger om hvilke kursister der har fået tildelt fripladserne kommer i forbindelse med overrækkelse af uddannelsesbeviser på den sidste kursusdag (den 5. juli 2019)

Det er en stor glæde for Folkedans Danmark at vi igen i år kan uddele fripladser ved disse to kurser.

Praktiske informationer

Kursussted

Nørgaards Højskole, Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro

Ankomst
Lørdag den 29. juni kl. 13:30 - 15:00
Afrejse
Lørdag den 6. juli efter morgenmad

Indkvartering
Kursusprisen inkluderer logi på et delt dobbeltværelse med opredning og fælles bad.
Derudover kan man vælge følgende værelsestyper mod pristillæg:
Dobbeltværelse med eget bad +200 kr.
Enkeltværelse med fælles bad +400 kr.
Enkeltværelse med eget bad +600 kr.
NB: Vi kan ikke garantere, at alle kan få deres ønsker til indkvartering opfyldt, men vil bestræbe os på at ønskerne opfyldes så vidt det er muligt.


Kursusleder
Line Gessø Hansen, Nordskovvej 24, Gestelev, 5750 Ringe.
Tlf. 2618 0774, mail
Line-bjb@folkedans.dk
Kontakt kursuslederen hvis du ønsker mere information.

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål til indhold på kurset eller valgfag.

Billeder
Vi vil gerne bruge billeder fra kurset i vores fremtidige markedsføring. Derfor giver du med din tilmelding tilladelse til at vi må bruge billeder taget under kursets aktiviteter i fremtidig markedsføring. Hvis du ikke vil give denne tilladelse skal du kontakte kursuslederen.Kursuspris     7.500 kr. 
FD tilskud til foreningsmedlemmer   2.500 kr.
Din FD pris, som foreningsmedlem  5.000 kr.