B&U-Udvalget 

Dialog og synlighed på tegnebrættet

Med nye kræfter i B&U-Udvalget arbejdes der frem imod øget synlighed hos foreningerne og et fokus på mere dialog mellem foreningerne og B&U-Udvalget for at udvikle B&U-området. Vi ønsker at hjælpe til at styrke videns- og erfaringsdeling mellem B&U-foreninger og B&U-interesserede på et nationalt niveau, samt direkte med B&U-Udvalget.
Vi ønsker at bidrage til at sætte mere fokus på folkedansen i Danmark og ikke mindst, arbejde imod at få en masse nye medlemmer med til de sjove og glade dansetimer som I så lystigt står for rundt omkring i landet. 


Kontaktliste
Vi håber samtidig at høre fra alle øvrige B&U-foreninger og øvrige B&U-interesserede med henblik på at lave en kontaktliste, så vi kan få skudt en tværgående vidensdeling godt i gang. 
Så hvis du eller din forening endnu ikke er med på kontaktlisten, så skriv endelig til os, så vi kan få gang i snakken på tværs af landet.


Aktivitetskalender B&U
I vores aktivitetskalender opdaterer vi løbende med alle Folkedans Danmark-foreningers arrangementer, der henvender sig til børn og unge. Så står I med et arrangement eller en aktivitet ,der endnu ikke er på hjemmesiden, så send invitationen til os, så bliver det opdateret hurtigst muligt.

Se Aktivitetskalender B&U her 

B&U-Udvalget består af:

Mette Inge P. Baltersen (Formand)

Rikke Rasmussen

Pernille R. B. Gregersen

Sidsel Christine Lorenzen

Ane Storm Smedegaard


Kontakt B&U-Udvalget:

Telefon (Sidsel): 5137 2668

Mail: boernogunge@folkedans.dk